300 éves családi tradicinális szőlőművelés és borászat a Rezi vár tövében elterülő borvidéken.
Értékmegőrzés és innováció.
Jó hangulatú, családias vendéglátás.
A Takács család első írásos feljegyzései az 1730-as évekre vezethetők vissza. Üknagyapánk, Takács Mihály kezdte a szőlőtelepítést, majd fia, Takács Péter folytatatta a szőlő- és bortermelést. Fiai - Takács Mihály, József és Ferenc - tőle örökölték a szakma szeretetét.
A mi pincészetünk Takács Mihály ágán folytatódott, aki Festetics Tasziló területszomszédja és jó barátja volt. Fia, ...
A bor ötvözi a Balaton-felvidék fiatalos lendületét és a Tokaj hegyalja tiszteletét. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 16-18 fok.
A palack nyitása után 5-10 percig szellőztessük.
Szárazsága ellenére könnyű, zamatos, muskotályos fehérbor. Nevét elsőszülött lányomról kapta. Pincészetünk Nektárját hungaricummá nyilvánították a 2003-as Országos cserszegi borversenyen.
Válogasson Biciklis és Három Nővér borcsaládaink boraiból.